DIENSTEN

Dankzij jarenlange ervaring in alle kanalen (foodservice, industrie, retail/E-tail) en aanbod van velen diensten is

Lekker Maken multi-functioneel inzetbaar als verlengde  van een bestaande - of tijdelijke nieuwe - marketingafdeling.

Interesse en benieuwd hoe je een project start? Lees hier mijn werkwijze.

WAAROM EEN TOTAALBELEVING /

FOOD IS MEER DAN ETEN

Tegenwoordig is de consument kritisch én doortastend. Met alléén een mooi plaatje val je al snel door de (brood)mand. Met Lekker Maken streef ik ernaar foodbedrijven te helpen met het creëren van een totaalbeleving. Dit betekent kijken naar verschillende aspecten van je bedrijf of product, off- en online. Niet alleen naar beeld, maar ook naar tekst en tone-of-voice, naar het héle plaatje. Ik kan kritische vragen stellen, maar ik denk ook met je mee. Misschien is er meer mogelijk dan je had gedacht, we lopen samen alles na. 

 

Waarom is visuele content met een wauw-factor zo belangrijk? 

We leven in een snelle wereld met veel informatie. De concurrentie is hoog, ook in de foodwereld. Wist je dat je letterlijk maar 5 seconden krijgt om iemand te overtuigen van je beeld? It better be good....

Dus, zeg eens eerlijk, maak jij al optimaal gebruik van beeldtaal? Of zijn daar nog wat stappen voor nodig? Weet je niet waar je moet beginnen? Ik wel!

Lees hieronder wat je kunt verwachten als je contact opneemt.

 

Heb jij door het neuzen op deze site het idee dat wij een goeie match zijn? Laten we kennismaken! Waarschijnlijk heb je al een idee wat je nodig hebt. Geef je de voorkeur aan een ready-to-go pakket of ben je op zoek naar maatwerk? Maatwerk is altijd mogelijk, ik denk graag met je mee!

Bij interesse vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@lekker-maken.nl. Ik neem contact met je op om een (digitaal) kennismakingsgesprek in te plannen, dit is altijd vrijblijvend. Heb je een pakket gekozen en is er een klik? Dan plannen we meteen wat in. Is er een op-maat offerte nodig, dan ontvang je die binnen één week. 

Na akkoord van de offerte bespreken we het plan van aanpak mét deadlines. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

JE NEEMT CONTACT OP.

EN DAN?

WERKWIJZE /