Diensten

Lekker Maken is een food design en communicatie bureau ter ondersteuning van ondernemers in de foodbranche. Denk aan restaurants, lunchrooms, versspeciaalzaken, producenten of foodbloggers die hun bedrijf naar ‘the next level’ willen tillen. Dankzij mijn jarenlange ervaring in meerdere functies ben ik breed inzetbaar als vormgever, fotograaf en online specialist. En dat is éxtra fijn! Zo heb je namelijk maar één contactlijntje voor al je benodigde visuals. 

FOODONDERNEMERS WETEN NIET HOE ZE VISUALS KUNNEN INZETTEN

Waarom is visuele content met een wauw-factor zo belangrijk? We leven in een snelle wereld met veel informatie. De concurrentie is hoog, ook in de foodwereld. Wist je dat je letterlijk maar 5 seconden krijgt om iemand te overtuigen van je beeld? It better be good....

Dus, zeg eens eerlijk, maak jij al optimaal gebruik van beeldtaal? Of zijn daar nog wat stappen voor nodig?

Weet je niet waar je moet beginnen? Ik wel!

MIJN WERKWIJZE IS MEER DAN ALLEEN VORMGEVING 

De consument is kritisch en doortastend, met alléén een mooi plaatje val je al snel door de mand. Met Lekker Maken hecht ik veel waarde aan een totaalbeleving. Dit betekent dat ik naar verschillende aspecten van je bedrijf of product kijk, off- en online. Niet alleen naar beeld, maar ook naar tekst en tone-of-voice. Ik kan kritische vragen stellen, maar ik denk ook met je mee. Misschien is er meer mogelijk dan je had gedacht, we lopen samen alles na. 

 

Branding & Design

Branding is een allesomvattende term en niet zomaar een huisstijl. Denk ook aan het communiceren van je kernwaarden in beeldtaal, een sprankelende uitstraling, de juiste tone of voice en waardevolle content. Branding is belangrijk voor de foodbeleving en kan kan op veel manieren worden toegepast. 

Lekker Maken verzorgt o.a.:

  • Branding trajecten (moodboard, huisstijl, logo, de hele she-bang)

  • Offline drukwerk (van brochures tot aan displays)

  • Advies over inzet van de juiste marketing tools

 

TIP

Fotografie

Helemaal van nu en ook dé tip voor foodbedrijven: een beeldbank aan professionele foto's geheel in stijl en passend bij de beleving van de zaak. Laat je gasten kennis maken met de werknemers of maak ze lekker met prachtige gerechtfoto's. 

 

Een beeldbank is onmisbaar voor social media, promoties en je website.

 

Online

Belangrijker dan ooit, je Online Zichtbaarheid. 

Een sterke online positionering zorgt voor herkenbaarheid, bereikbaarheid, geloofwaardigheid en uiteindelijk voor meer bestellingen, reserveringen en aankopen. 

Zorg dat je jouw online visitekaartje net zo smakelijk en klantvriendelijk presenteert als de real-deal.

Lekker Maken kan ondersteunen in o.a.:

  • Social Media content planning

  • Social Media content creatie (stories, posts, teksten, beeld)

  • Basis website design én uitvoering

Voor wie?

Lekker Maken is er voor ondernemers in de foodbranche die échte stappen willen zetten. Waar het niet draait om één flyertje, maar waar je in je business voor een ware #foodbeleving zorgt. Het maakt niet uit of je al jaren bezig bent of net komt kijken. Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf te laten groeien? Dan ben ik er voor jou.

HERKENBAAR?

Jij weet je geen weg te banen door het visuele landschap online. Je hebt geen kaas gegeten van vormgeving en je wordt niet blij van je zelf geknutselde menukaart. Je ziet concurrenten samenwerken met design bureau's, maar je zoekt meer dan een mooi plaatje. Het liefste iemand met ervaring in de branche. Je wilt graag stappen maken, maar waar moet je beginnen?

JE WILT GRAAG:

  • dat jouw bedrijf eruit springt tussen alle anderen

  • klaar zijn voor de online toekomst, van website tot social media, alles op orde

  • structurele marketing ondersteuning door iemand met kennis van de branche

  • het liefst maar één contact lijntje

...maar hier stopt het niet

Lekker Maken werkt samen met gespecialiseerde foodmarketeers. Zo zorgen we niet alleen voor de perfecte #foodbeleving, maar maken we de bedrijfsvisie compleet met marktanalyses, trendonderzoek en productmanagement. Breng jouw foodbedrijf naar een hoger niveau, zet doelen en bereik ze! 

© 2020 LEKKER MAKEN | KVK 77221230 | BTW NL003166198B78 | info@lekker-maken.nl