FOTOGRAFIE DIENSTEN & AANBOD /

SOCIAL MEDIA CONTENT SHOOTS

Social Media Content Shoots zijn áltijd handig. Zo heb je al na één shoot lekker veel content om te posten. Omdat ze allemaal zijn bewerkt met een 'eigen-huis' filter die past bij jouw bedrijf weet je zeker dat de beelden bij elkaar passen. Vanaf pakket 'Content Planner' krijg je er meteen een voorbeeld feedplanner bij. Zo zie je precies hoe de foto's bij elkaar passen in je feed en wanneer je welke kan posten!

Kies je voor het grootste pakket dan ben je in één shoot klaar om maandenlang in te plannen, hendig relaxed.

Telefoon_hartjes.png

€ 280

Voor wie:

Een instappakket voor iedereen die behoefte heeft aan nieuwe content voor Social Media, maar er niet te veel tijd aan kwijt wilt zijn. Dit is een snelle shoot op locatie, zonder extra styling. De nadruk ligt op sfeer en de branding van de zaak / het product / de dienst. 

Met deze shoot krijg je:

✔ 45min shoot op locatie

 10 HR beelden voorzien van 'eigen-huis' bewerking

 Zelf uitkiezen in online gallerij

〤Moodboard

〤Voorbeeld feedplanner

〤 Social Media mini-Guide 2021

€ 480

Voor wie:

Twee maanden aan content, klaar in één shoot. Ideaal om meteen in te plannen voor een nette feed en zonder stress de social media marketing door laten lopen. Incl. voorbeeld planner als inspiratie / guideline.

Met deze shoot krijg je:

✔ Moodboard

✔ 1,5 uur shoot op locatie

✔ 25 HR beelden voorzien van 'eigen-huis' bewerking

✔ Zelf uitkiezen in online gallerij

✔ Voorbeeld mini-feedplanner

〤 Social Media mini-Guide 2021

€ 750

Voor wie:

Na deze shoot heb je zo'n vier maanden aan content om uit te kiezen. Ideaal voor een langlopende social media marketing campagne. Maak gebruik van advertenties en bereik doelgericht je target!

Met deze shoot krijg je:

✔ Moodboard

✔ 2,5 shoot op locatie

✔ 45 HR beelden voorzien van 'eigen-huis' bewerking

✔ Zelf uitkiezen in online gallerij

✔ Voorbeeld feedplanner

✔ Social Media mini-Guide 2021

Waar ben je tegenwoordig nog zonder foto's? Online marketing is anno 2021 niet meer weg te denken en een beeldbank is onmisbaar voor Social Media content, promotie campagnes, drukwerk en een website. Laat je gasten kennis maken met de werknemers via een content shoot of maak middels foodfotografie je volgers lekker met onweerstaanbare gerechtfoto's. 

Kleine side-note: Mist jouw bedrijf, product of dienst een eigen Branding? Ik raad aan hier te beginnen. Een visuele identiteit creëert een solide basis voor een professionele uitstraling, herkenbaarheid en authenticiteit!

PICS OR IT DIDN'T HAPPEN...

FOTOGRAFIE DIENSTEN & AANBOD /

 
 
Kopie van Zonder titel.gif

FOTOGRAFIE DIENSTEN & AANBOD /

EEN MUST: PRODUCTFOTOGRAFIE

Vanaf €350

Voor wie:

Productfotografie is ideaal voor een catalogus en webshop, maar denk ook aan Social Media content door creatief gebruik van achtergronden in huisstijl kleuren. Kwalitatieve productfoto's zijn multi-inzetbaar en altijd een goed startpunt voor verdere promotie materialen.

Dit is mogelijk:

○ Shoot in de Food Studio (pré)

○ Beelden vrijstaand maken

○ Beelden in verschillende afmetingen opleveren

○ Creatieve productshoot voor Social Media content

Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

FOTOGRAFIE DIENSTEN & AANBOD / BEDRIJFSFOTOGRAFIE

THIS IS OUR STORY

€ 880

Content shoots zijn bedoeld om op een (redelijk) laagdrempelige en snelle manier jouw bedrijf te voorzien van nieuwe Social Media content. Bedrijfsfotografie richt zich dieper op de storytelling en de Branding van het bedrijf. Vaak worden voor deze soort shoots activiteiten in scène gezet (denk aan bijv. aan productie draaien) of ruimtes schoongemaakt/heringericht. Bedrijfsfotografie is ideaal wanneer een beeldbank aan storytelling beelden nodig is, voor onder andere een website.​

Voor wie:

Een storytelling fotoshoot compleet in lijn met jouw Branding. De shoot legt de nadruk op elk onderdeel van het bedrijf of product. De HR beelden zijn perfect voor drukwerk als brochures, flyers, maar ook voor een mooie bedrijfswebsite of als Social Media content.

Dit kun je verwachten:

 Uitgebreid kennismakingsgesprek

 Who the Brand are you? - checklist

Moodboard

○ Max. 3 uur shoot op locatie

○ 45 HR beelden 

○ Zelf uitkiezen in online galerij

Voor wie:

Foodfotografie wordt vaak ingezet voor een magazine, kookboek of foodblog. Om de beleving van een enkel product te benadrukken wordt ook vaak voor foodfotografie gekozen, dit wordt dan bijv. voor een marketing campagne ingezet.

Dit kun je verwachten:

 Uitgebreid kennismakingsgesprek

Moodboard

○ Shoot in de Food Studio

○ X aantal HR beelden 

○ Zelf uitkiezen in online gallerij

Optioneel:

+ Uitvoerend chef

+ Inclusief styling

FOOD FOTOGRAFIE

Op aanvraag

FOTOGRAFIE DIENSTEN & AANBOD /