Mijn naam is Britt Venbrucx en ik help jou om je doelgroep binnen 5 seconden te overtuigen van jouw bedrijf of merk. Dankzij jarenlange ervaring in de kanalen: foodservice, industrie, retail & E-tail en als creatieve duizendpoot ben ik multi-functioneel inzetbaar als verlengde van een bestaande - of tijdelijke nieuwe - marketingafdeling.

Opgegroeid als echte Bourgondiër in Maastricht voel ik het als mijn missie foodbedrijven, in Zuid-Limburg, te helpen met het creëren van de perfecte #foodbeleving.

LAAT MIJ JE HELPEN BINNEN 5 SEC

INDRUK TE MAKEN OP JE DOELGROEP

EVEN VOORSTELLEN /

MIJN MISSIE /

LIGHT A FIRE THEY CAN'T GET OUT!

Jouw bedrijf/product verdient de uitstraling dat matcht met de hoeveelheid passie die je erin stopt. Food = passie, en ik ben jouw doorvertaling naar een onweerstaanbare visuele identiteit.

Onze passies delen en onze krachten bundelen? Hendig sjiek! Ik maak graag kennis met je. Misschien heb je al een idee waar ik je mee kan helpen, maar ook als je alleen wil sparren mag je contact opnemen.

Bekijk hier mijn ready-to-go pakketten, maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk, ik denk graag met je mee! Stuur je een mailtje naar info@lekker-maken.nl, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Of plan meteen een afspraak in

         mijn agenda - Easy peasy!

 
 

In de Food Studio komen alle food disciplines samen zoals koken, design, fotograferen en ontmoeten.

 

De studio is ontstaan uit het verlangen om foodprofessionals samen te brengen en een ruimte te bieden waar creativiteit kan opbloeien. Het grenst aan mijn kantoor waar ik lekker maak, maar in de studio kan zoveel meer. Je vindt er een fotografie hoek met kasten vol props, ondergronden en textiel voor de perfecte foodfoto. Een grote keuken met kookeiland mag natuurlijk niet ontbreken, maar in de studio is er zelfs ruimte voor kookworkshops tot 12 personen*. Een inspirerende plek die ik met trots mijn Food Studio mag noemen.

* Helaas tijdelijk niet mogelijk. 

LET THE CREATIVE FOOD JUICES

FLOW IN DE FOOD STUDIO

Volg de activiteiten in de Food Studio:

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

DE STUDIO / WHERE THE FOOD MAGIC HAPPENS /