Hey, ik ben Britt

Hey foodie, mijn naam is Britt Venbrucx en ik ben gek op food, design en dromen. Met passie tot in mijn tenen startte ik in februari 2020 mijn bedrijf Lekker Maken - Food Design & Marketing. Ik ben een creatieve duizendpoot, gek op brainstormen én ondernemen. Dat laatste resulteerde in het oprichten van de eerste Food Studio van Limburg.

Dankzij mijn jarenlange ervaring op de marketingafdeling van een groot commercieel foodbedrijf heb ik veel kennis over de verschillende kanalen: foodservice, industrie, retail & e-tail. Ik draai mijn hand niet om voor conceptuele branding, verpakkingsdesign, content fotografie of social media templates. Mijn kennis en vaardigheden blijf ik continu ontwikkelen en ik zie het als mijn missie om met die vaardigheden foodbedrijven te helpen. Samen creëren we de perfecte #foodbeleving.

Mijn missie is ondernemers in food helpen met het creëren van de ultieme foodbeleving. Food maakt de wereld een stukje mooier en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Ik ben van mening dat jouw product en bedrijf de uitstraling verdient dat matcht met de
hoeveelheid passie die je erin stopt. Food = passie, en ik ben jouw doorvertaling naar beeld, een  passende en onweerstaanbare visuele identiteit. 

 

Jij regelt de food, ik de rest.
 

1/4

Volg de activiteiten in de Food Studio:

  • Instagram de food studio
  • De food studio facebook food design marketing zuid-Limburg
  • de food studio linkedin food design marketing zuid-limburg

Ik verwelkom je graag in mijn studio, waar álle food disciplines samenkomen, zoals koken, design, fotograferen en ontmoeten.

 

De Food Studio is ontstaan uit het verlangen om foodprofessionals samen te brengen en een ruimte te bieden waar creativiteit kan opbloeien. Het grenst aan mijn kantoor, waar ik lekker maak, maar in de studio kan zoveel meer. Je vindt er een fotografie hoek met kasten vol props, ondergronden en textiel voor dé perfecte foodfoto. Een grote keuken met kookeiland mag natuurlijk niet ontbreken, maar in de studio is zelfs ruimte voor kookworkshops tot 12 personen. Een inspirerende plek die ik met trots mijn Food Studio mag noemen.

 

Let's get social @lekkermaken

  • Instagram lekkermaken
  • Lekkermaken facebook food design marketing zuid-Limburg
  • lekkermaken linkedin food design marketing zuid-limburg
Nieuwsbrief aka fanmail

In 2021 ga ik win-actie's organiseren, een E-book schrijven, workshops geven en geillustreerde digitale goodies aanbieden. Schrijf je in, dan mis je niks! :)

Sitemap

© 2021 Lekker Maken | kvk 77221230 | info@lekker-maken.nl |  Jan Campertstraat 17 - Heerlen