Ik ben Britt

"Geef me wat lekkers te eten, een computer en een kopje koffie, dan hoor je mij de rest van de dag niet meer. Ik ben Britt, een creatieve duizendpoot en liefhebber van lekkers."

Ik groeide op in Maastricht met een zusje, een moeder die nog geen ei kon koken en een vader die het motto voerde 'hoe meer ingrediënten, hoe meer smaak'.

In totaal heb ik 7 jaar in de horeca gewerkt en daarnaast mijn bachelor: Visuele Communicatie behaald aan de Academy of Fine Arts Maastricht. Na mijn studie kwam ik (onverwacht) in een groot commercieel foodbedrijf terecht...

Wat toen nog een waakvlammetje was, werd nu aangewakkerd tot een vuurtje. Met meer dan 100 collega’s op kantoor was er áltijd iets te eten. Producten werden aan de lopende band geproef…uh getest. Het was geweldig! Toch was het voor mij na 5 jaar tijd om mijn grenzen te gaan verleggen en me verder te verdiepen in de fantastische wereld van food!

WAT BETEKENT FOOD VOOR MIJ?

Het valt niet mee om te omschrijven wat food voor mij betekent. Naast dat het mijn buikje vult is het ook emotie; liefde, verdriet, troost, herinneringen. En ratio. Bakken is in principe niet meer dan scheikunde: meten, wegen, actie - reactie. Koken is experimenteren, ontdekken, fouten maken, leren en beter worden. Food is de wereld over reizen, het verbinden van culturen en mensen leren kennen. Grensoverschrijdend, belevend, inspirerend, fuserend. Geuren, kleuren, smaken, texturen. Voor mij is food alles. Misschien wel het antwoord op alle vragen en tegelijkertijd altijd dé vraag, want... wat eten we vanavond?

GESPECIALISEERDE CONTENT CREATOR

Ik heb ervoor gekozen om mij, als creatieve communicatie specialist, alleen in te zetten als ondersteuning voor bedrijven in de foodbranche. Door mijn jarenlange ervaring op de marketingafdeling van een groot foodbedrijf heb ik veel kennis opgedaan over de verschillende kanalen: foodservice, industrie, retail & e-tail. Over o.a. verpakkingsdesign, promoties, producttrainingen en conceptuele branding. Die kennis en vaardigheden blijf ik continu ontwikkelen. En ik zie het als mijn missie om met die vaardigheden foodbedrijven te helpen. 

Samen creëren we de perfecte #foodbeleving.

Wij werkten al samen:

© 2020 LEKKER MAKEN | KVK 77221230 | BTW NL003166198B78 | info@lekker-maken.nl